Jogi nyilatkozat

 

A Card Consultant Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) weboldalainak megtekintésével Ön elfogadja a Szolgáltató által ezen az oldalon meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy ne látogassa weboldalainkat, ha ezekkel a feltételekkel nem ért egyet.

 

1.     Szerzői jog
A Szolgáltató weboldalainak része szerzői jogvédelem alá tartozik. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, azokat másnak nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

 

2.     Információk
A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

 

3.     A felelősség kizárása
A Szolgáltató nem tartoznak felelősséggel azon károkért, amelyek a

 

  • a weboldalak használatával kapcsolatosak,
  • a weboldalak használatából, használatra képtelen állapotából származnak,
  • a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, továbbá vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából,  keletkeznek.

 

4.     Más által rendelkezésre bocsátott anyagok
A Szolgáltatót nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzé tett anyagokért, információkért, amelyek a Szolgáltató weboldalaihoz kapcsolódnak.  
BikeGuard

Kártya Tovább
Szerviz Bicikli Tovább

© Copyright © 2010.